Бармен / Офіціант

Графік роботи:

  • позмінний (3 робочі дні / 3 вихідні) з 10.00 до 23.00 год.

 

Посадові обов’язки:

  • Підготовка залу для обслуговування, залежно від виду обслуговування;
  • Обслуговування Гостей, прийняття замовлення, допомога під час вибору страв і напоїв;
  • Розрахунок Гостей, здача виручки в установленому порядку.

Вимоги:

  • Професійно-технічна освіта або одержання професії безпосередньо на виробництві;
  • Знання видів обслуговування споживачів та серверування столів у ресторанах, кафе та барах;
  • Знання обслуговування різноманітних урочистостей;
  • Знання призначення та вимоги до посуду, приборів при обслуговуванні;
  • Знання правил етикету під час обслуговування споживачів;
  • Знання правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни;
  • Інші професійні знання;
  • Досвід роботи обов’язковий;
  • Акуратність;
  • Охайність;
  • Старанність;
  • Доброзичливість;
  • Працьовитість;
  • Ввічливість.