Вакансії

Вакансії: Вимоги: Умови праці та обов'язки:

Адміністратор ресторану (ресторан Альпійський)

Кваліфікаційні вимоги:

1. На посаду адміністратора призначається особа, яка має вищуспеціальну освіту і досвід роботи в   сері обслуговування на підприємствах  громадського харчуваннявід 1 року, або середню профильну освіту і досвід роботи с сфері громадського харчування від 2 років.

2. Адміністратор ресторану повинен знати:

  • ● правила підготовки залу ресторану до певного виду обслуговування;
  • ● методи обслуговування гостей;
  • ● процедури зустрічі гостей (вітання, розсаджування, прощання);
  • ● необхідними відомостями про вина, спиртних і інших напоях, пропонованих стравах;
  • ● прийоми міжособистісного спілкування;
  • ● правила протоколу і етикету;
  • ● професійною культурою мовлення;
  • ● розмовною іноземною мовою (одним) у професійній сфері;
  • ● прийоми ведення переговорів з гостями і партнерами;
  • ● правила ведення ділової переписки;
  • ● процедури підготовки рахунку та прийняття оплати;
  • ● санітарні вимоги до залу і підсобних приміщень ресторану;
  • ● порядок прийому, обліку та витрачання матеріальних ресурсів;
  • ● порядок проведення інвентаризацій матеріально-технічних ресурсів;

Обов'язки:

- Робота з гостями закладу: зустріч, прийом замовлення, обслуговування.
- Робота з персоналом, навчання.
- Контроль використання матеріально-технічних ресурсів.
- Впровадження нових форм обслуговування.
- Забезпечення високого рівня продажів.
- Контроль підготовки залу ресторану до завершення роботи.
- Складання графіків роботи персоналу ресторану.
- Вживання заходів з вирішення претензій, конфліктних ситуацій.
- Контроль подачі страв та напоїв.
- Проведення інвентаризації матеріально-технічних ресурсів.

Бухгалтер обліковець

Організованість, Спостережливість; Комунікабельність;Відповідальність; Старанність

Операції по веденню первинної документації; взаєморозрахунки з постачальниками, контрагентами, оформлення актів звірок, ведення складського обліку: переміщення, інвентаризація, списання. Внесення калькуляційних карток

Портьє (адміністратор рецепції

Знання іноземної мови (англійська), знання ПК, комунікабельність, відповідальність, розуміння понять ефективного обслуговування.

Робочий час з 8 по 20:00, з 20:00 по 8:00. Денні та нічні зміни. 15 змін на місяць

Обов'язки:
* Зустрічає і розміщує гостей.
* Робить розрахунки оплати за проживання і надані послуги. Стежить за своєчасністю оплати проживання в готелі і послуг, що надаються, не допускаючи утворення заборгованості.
* Веде облік руху мешканців у готелі і здійснює контроль за номерами і місцями, що звільняються.
* Консультує відвідувачів по питаннях, що стосуються послуг, що надаються.
* Приймає заявки на бронювання місць, приймає кореспонденцію, що надходить у готель, і передає її за призначенням.
* Приймає заходи по запобіганню і ліквідації конфліктних ситуацій.і.т.д.

Покоївка
(прибиральниця номерного фонду готелю)

Вік: 20−45 років, стать: жіноча
Вимоги: відповідальність, порядність, чесність, працьовитість

Графік роботи: позмінно, п'ятиденний робочий тиждень

Обов'язки:
· Ретельне і правильне прибирання номерів готелю, відповідно до процедури роботи та стандартів мережі готелів з прибирання житлових та громадських зон.
· Своєчасне та ефективне виконання всіх завдань, дотримуючись встановленої політики компанії і створюючи сприятливий образ готелю.
· Дотримання правил особистої гігієни, періодично проходить медичні огляди.

Кухар, Помічник кухаря

Професійно-технічна освіта або одержання професії безпосередньо на виробництві.
Досвід роботи на технологічних процесах, пов’язаних з приготуванням страв;
Акуратність, охайність, старанність, доброзичливість, працьовитість, ввічливість

Графік роботи:
позмінний (7 робочих днів / 7 вихідних) з 10.00 до 23.00 год.

Посадові обов’язки:
· Приготування страв у відповідності з технологічними картами;
· Контроль прибирання обладнання, посуду та інвентарю.

Бармен / Офіціант

Професійно-технічна освіта або одержання професії безпосередньо на виробництві. Знання видів обслуговування споживачів та сервіровки столів у ресторанах, кафе та барах,  обслуговування різноманітних урочистостей, призначення та вимоги до посуду, приборів при обслуговуванні, правила етикету під час обслуговування споживачів, правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни та інші професійні знання. Досвід роботи обов’язковий. Акуратність, охайність, старанність, доброзичливість, працьовитість, ввічливість

Графік роботи:
позмінний (3 робочі дні / 3 вихідні) з 10.00 до 23.00год

Посадові обов’язки:
· Підготовка  залу для обслуговування, залежно від виду обслуговування.
· Обслуговування Гостей, прийняття замовлення, допомога під час вибору страв і напоїв.
· Розрахунок Гостей, здача виручки в установленому порядку

Грильщик
(на відкритому грилю)

Середня/ спеціальна освіта; уважність та акуратність в роботі

Посадові обов’язки:
· Приготування страв у відповідності з технологічними картами

Двірник
(прибирання, догляд за територією; благоустрій)

Стать: чоловіча; вік до 60 р. Працьовитість; відповідальність; пунктуальність; відсутність шкідливих звичок.

Графік роботи: пн.-пт: 08:00- 17:00, сб:08:00 по 15:00